KAART
Dumplings (v) (vn)
champignon - spitskool - sojasaus
Aubergine (v) (vn)
tartaar van tomaat - komkommer - koolrabi - kruidenolie
Gelakte kipspiesjes
spitskoolsla - aioli
Langoustine
venkel - tommat - olie van citroenverbena & vanille
Steak tartaar
rode biet - bessen - toast - kruidensla
voorgerechten kunnen aangepast worden naar hoofdgerecht
Ravioli truffel (v)
spinazie - champignon - courgette - parmezaanmelk
Bloemkool (v) (vn)
broccoletti - spinazie - linzen - risotto - kruidencoulis
Ossobucco
selder - wortel - venkel - tomaat - pasta
Vis volgens aanbod
spinazie - courgette - bonen - erwten - risotto - mizuna
Lamsrug
variatie van bonen - aubergine - aardappel - salsa verde
Entrecote ' de vierklaver '
zomersalade - gebakken aardappel - salsa verde
Variatie van bessen
ijs van karnemelk & rode biet - suiker van citroenverbena
Rabarber
sorbet van zuring & appel - hangop - komkommer
Dame Blanche
huisgemaakt vanille-ijs van hoevemelk 'de zwaluw'
Alle gerechten zijn huisgemaakt met lokale en biologische ingrediënten.
Sommige gerechten kunnen wijzigen ngl het aanbod van onze leveranciers en inspiratie van de chef.
Allergenen … meld het bij reservatie ;')))
Vegan : alle vegetarische gerechten kunnen aangepast worden naar een vegan-alternatief,