KAART
VOORGERECHTEN
Asperges (v)
mimosa - peterselie - lentekruiden
Dumpling van gekonfijte ossenstaart
groene asperge - spinazie - keiemthaler
Vitello maccarello
mayo van makreel - komkommer - radijs - mosterdsla
Risottokroketjes
kruidensaus - groentesla
Burrata (v)
groene asperge - kappertjes - citroen
voorgerechten kunnen aangepast worden naar hoofdgerecht
HOOFDGERECHTEN
Entrecote Galicie
groenten - aardappel- blackwelsaus
Ravioli tartuffo (v)
champignons - spinazie - knolselder - parmezan
Vol au vent van hoevekip ' label aradoa'
champignons - bladerdeeg - puree
Wellington (v)
gevuld met seizoensgroenten - wortel - champignons
Zeebaarsfilet
lentegroenten - pasta mixta - daslookpescto
DESSERT
Chocolademousse
sorbet van duindoornbes - schorseneer - crumble van amendel
Tarte tatin
Schone van boskoop - Vanille-ijs van verse hoevemelk
Dame Blanche
huisgemaakt vanille-ijs van hoevemelk
Alle gerechten zijn huisgemaakt met lokale en biologische ingrediënten.
Sommige gerechten kunnen wijzigen ngl het aanbod van onze leveranciers en inspiratie van de chef.
Allergenen … meld het bij reservatie ;')))
Vegan : alle vegetarische gerechten kunnen aangepast worden naar een vegan-alternatief,