KAART
VOORGERECHTEN
Asperges (v)
crème van keiemthaler - lions mane - kruidensla
Carpaccio van gemarineerd rundvlees
variatie van komkommer - mosterdsla
Involtini courgette
burrata - kappertjes - kruidensalsa
Vitello 'maccarello'
mayo van gerookte makreel - asperge - mosterdsla
Venusschelpen
venkel - witte wijn - kruidensaus
voorgerechten kunnen aangepast worden naar hoofdgerecht
HOOFDGERECHTEN
Entrecote Galicie
lentegroenten - aardappel - kruidenboter
Pasta primavera (v) of met gedroogde ham
lentegroenten - pesto van daslook - parmezaan
Vol au vent van hoevekip ' label aradoa'
champignons - bladerdeeg - puree
Aubergine (v)
spinazie - koolrabi -courgette - rijst - tomatenjus
Vlaswijting
lentegroenten - puree met lentegroenten - jus van citroenverbena
DESSERT
Gemarineerde aardbeien
ijs van karnemelk - komkommer - suiker van barbaarsers
Moelleux
vanille-ijs
Dame Blanche
huisgemaakt vanille-ijs van hoevemelk
Alle gerechten zijn huisgemaakt met lokale en biologische ingrediënten.
Sommige gerechten kunnen wijzigen ngl het aanbod van onze leveranciers en inspiratie van de chef.
Allergenen … meld het bij reservatie ;')))
Vegan : alle vegetarische gerechten kunnen aangepast worden naar een vegan-alternatief,