KAART
Hoppescheuten (v)
Gepocheerd hoeve-ei - coulis van peterselie - postelein
Langoustines
Knolselder - maitake - kruidenboter
Vitello Maccarello
Dunne sneetjes kalfsvlees - mayo v makreel - gegrilde komkommer - mosterdsla
Tarte tatin van witloof (v)
Rode biet - schorseneer - kruidensla
Vongole
venkel - selder - kruidencoulie
Ravioli truffel (v)
Paddestoelen - knolselder - prei - parmezaanmelk
Suprème van hoevekip
Wintergroenten - aardappel - cognacsaus
Lottefilet
Gekarameliseerd witloof - kappertjes - puree
Zuurkoolschotel
frankfurter - kalfskotelet - mosterd - puree
Steak ' de vierklaver '
Bordelaisesaus - ui - schorseneer - knolselder - aardappel
Gepocheerde rabarber
Sorbet van venkel & appel - kumquat
Moelleux met vanille-ijs
chocolade 'kitchenroots'
Dame Blanche
huisgemaakt vanille-ijs van hoevemelk 'de zwaluw'
Kaasbordje
belgische kazen
Alle gerechten zijn huisgemaakt met lokale en biologische ingrediënten.
Sommige gerechten kunnen wijzigen ngl het aanbod van onze leveranciers en inspiratie van de chef.
Allergenen … meld het bij reservatie ;')))
Vegan : alle vegetarische gerechten kunnen aangepast worden naar een vegan-alternatief,