KAART
Gemarineerde burrata
pesto van wortel & geroosterde zaden (v)
Kippenlevertjes
tarte tatin van witloof - gele biet - wintersla
Groenten - kruidenwafeltje
Prei - keiemse witte - crème van spinazie (v)
Risottokroketjes
spinazie - kruiden - yoghurtsaus - wintersla (v)
Coquilles
relish van selder & knolselder - maitake - vinaigrette van paddestoelen - quinoa
Gerookte eendeborst
schorseneren - chutney - mosterdsla
Tarte tatin van witloof
gele biet - sjalot - crosnes - wintersla (v)
Gepofte zoete aardappel
boerenkool - zuurkool - spinazie - sjalot (v)
Ravioli truffel
paddestoelen - prei - spinazie - parmezaanmelk (v)
Vol au vent
hoevekip ' label aradoa' - champignon - puree - wintersla
Kabeljauwfilet
gekarameliseerd witloof - kappertjes - puree
Kalfsescaloppe
peterseliewortel - spinazie - aardappel - gedroogde ham
Steak ' de vierklaver '
Saus van distelzwam & pas de bleu - wintersla - aardappel
Bloedappelsien
ijs van rode biet & karnemelk - chocolade - havervlokken
Moelleux met vanille-ijs
Dame Blanche
Kaasbordje, rozijnentoast
Alle gerechten zijn huisgemaakt met lokale en biologische ingrediënten.
Sommige gerechten kunnen wijzigen ngl het aanbod van onze leveranciers en inspiratie van de chef.
Allergenen … meld het bij reservatie ;')))
Vegan : alle vegetarische gerechten kunnen aangepast worden naar een vegan-alternatief,