KAART
Tarte tatin van witloof (v)
biet - uiencrème - kruidensla - olie van palmkool
Groentenkroketjes (v)
linzen - spinazie - zoete aardappel - feta - pompoenketchup - kruidensla
Gekonfijte ossenstaart
Knolselder - mosterdzaad - kruidensla - olie van peterselie
Coquilles
consommé van paddestoelen - paksoi - beukenzwam
Knolseldersoep (v)
chermoula - geroosterde zaden
voorgerechten kunnen aangepast worden naar hoofdgerecht
Gegrilde Berloumi (v)
zoete aardappel - prei - crème van aardpeer - rijst/linzen - crème van boerekool
Ravioli truffel (v)
knolselder - spinazie - pompoen - parmezaanmelk
Gehaktballetjes
saus van gruutbier - stoemp van herfstgroenten
Lottefilet
gekarameliseerd grondwitloof - kappertjesboter - puree
Steak ' de vierklaver '
pastinaak - spruitjes - champignon - witloof - gebakken aardappel - bordelaisesaus
Gepocheerde peren
sorbet van venkel - kiwibes - gemberthee - klaverzuring
Moelleux
vanille-ijs
Dame Blanche
huisgemaakt vanille-ijs van hoevemelk 'de zwaluw'
Alle gerechten zijn huisgemaakt met lokale en biologische ingrediënten.
Sommige gerechten kunnen wijzigen ngl het aanbod van onze leveranciers en inspiratie van de chef.
Allergenen … meld het bij reservatie ;')))
Vegan : alle vegetarische gerechten kunnen aangepast worden naar een vegan-alternatief,