KAART
VOORGERECHTEN
Toast champignon
champignon van @paddo - prei - mosterdsla - praline van hazeloot
Coquilles
lions mane - witloof - kruidenemulsie
carpaccio van gemarineerd rundvlees
schorseneer - mosterdsla - escabeche van eringy
Bloedworst
schorseneer - biet - appel - rode kool - kruiden
Geroosterde witte kool
creme van keiemthaler - hazelnoten - creme van weegbree & postelein
voorgerechten kunnen aangepast worden naar hoofdgerecht
HOOFDGERECHTEN
Filet pur
wortel- aardappel- blackwelsaus
Wellington (v)
gevuld met herfstgroenten- pompoenketchup- puree
Stoofpotje van hert
wintergroenten - puree - veenbessen
Vis volgens aanbod
oesterzwam - prei - aardpeer - puree - jus van ananassalie
Vol au vent van hoevekip
bladerdeeg - champignons - puree - sla
Bigoli (verse pasta) (v)
pompoen- prei- champignon- walnotensaus
DESSERT
Ijs van aardpeer
appel - granola - ananaskers
Moelleux
Vanille-ijs van verse hoevemelk
Alle gerechten zijn huisgemaakt met lokale en biologische ingrediënten.
Sommige gerechten kunnen wijzigen ngl het aanbod van onze leveranciers en inspiratie van de chef.
Allergenen … meld het bij reservatie ;')))
Vegan : alle vegetarische gerechten kunnen aangepast worden naar een vegan-alternatief,