KAART
VOORGERECHTEN
Gegrilde Berloumi
champignon van @paddo - prei - pompoen - kool
Coquilles
lions mane - witloof - kruidenemulsie
carpaccio van gemarineerd rundvlees
schorseneer - mosterdsla - escabeche van eringy
Bloedworst
wortelpeterselie- biet - appel - kruidensla
Tarte tatin van witloof
creme van ui - biet - olie van postelein
voorgerechten kunnen aangepast worden naar hoofdgerecht
HOOFDGERECHTEN
Steak
wortel- aardappel- blackwelsaus
Steak van knolselder(v)
wintergroenten - puree - crème van keiemthaler - jus van spruitbroccoli
Wellington (v)
gevuld met herfstgroenten- pompoenketchup- puree
Vol au vent van hoevekip
wintergroenten - puree - bladerdeeg
Vis volgens aanbod
oesterzwam - prei - aardpeer - puree - jus van ananassalie
DESSERT
Chocolademousse
sorbet van duindoornbes - schorseneer - crumble van amendel
Tarte tatin
Schone van boskoop - Vanille-ijs van verse hoevemelk
Dame Blanche
huisgemaakt vanille-ijs van hoevemelk
Alle gerechten zijn huisgemaakt met lokale en biologische ingrediënten.
Sommige gerechten kunnen wijzigen ngl het aanbod van onze leveranciers en inspiratie van de chef.
Allergenen … meld het bij reservatie ;')))
Vegan : alle vegetarische gerechten kunnen aangepast worden naar een vegan-alternatief,